Ana içeriğe atla

OPSCO REKLAM

HABERİNİZ VAR MI?

17.10.2016 - 14:06

Türkiye'de ve dünyada perakende dünyasındaki son gelişmeler....

2016 yılında yurt dışı yatırımlarına ağırlık veren ve yılbaşından bu yana Panama, Makedonya, Çin, Almanya, Filistin, Zimbabwe gibi pazarlara giriş yapan ve halihazırda bulunduğu Lübnan, İran Azerbaycan, Rusya gibi pazarlarda da yeni mağazalar açan Orka Holding, Eylül ayında İtalya’da 9 mağaza birden açtı. 

Türk Telekom Yönetim Kurulu, 26 Eylül 2016 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere sektörün yakından tanıdığı Paul Doany’i CEO-Genel Müdür olarak atadı.

Avustralya’nın en büyük gıda fuarına uluslararası yaklaşık bin firma ile birlikte katılan Duru Bulgur, Türk bulgurunun hem tanıtımını yaptı hem de hazırladığı bulgurlu yemeklerle ziyaretçilere lezzet şöleni yaşattı. Özellikle Ballı Meyveli Bulgur Salatası Avustralyalılar tarafından çok beğenildi.

Beta, T.C. Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde firmaların markalaşma hedeflerine katkıda bulunmak için oluşturulan Turquality programına dahil oldu.

Türk damak tadına uygun ilk Türk tavuk restoranı olarak bir ilki gerçekleştiren Tavuk Dünyası Highway Outlet’te açılıyor.

Puma’nın ‘Ignite our City / Şehrini Ateşle’ konseptiyle tüm dünyanın gözde kentlerinde gerçekleştirdiği koşuların İstanbul 2016 ayağı, Dimes’in co-sponsorluğu ile 2 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleşti.

Aralarında Sedef Avcı’nın da bulunduğu jürinin finalistleri belirlediği Gap Kids Casting Call’da kategori birincileri halkın oylarıyla seçildi. Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verecek olan kategori birincileri, ekim ayı sonundan itibaren belirli Gap Kids mağazalarının vitrininde yer alma şansı yakalayacak. 

Image removed.

Yukarı